Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

      - Navn

      - Adresse

      - Telefonnummer

      - E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos DeluxLiving og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.delux-living.dk er indehaver Trine Langergaard.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.deluxliving.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret kunde hos DeluxLiving har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DeluxLiving via e-mail  trinelan@live.dk. 

Cookies

På webshoppen anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. I Internet Explorer slettes en cookie ved at åbne Internetindstillinger under Funktioner. Under Browserdata slettes Cookies.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på DeluxLivings webshop hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere webshoppen og sitets brugervenlighed.